ens encanta parlar amb tu

Tenim tota la formació que necessites per al teu futur

posa't en contacte

parlem!

T’ informem sobre les nostres formacions o ja ho tens clar i et vols inscriure?

Calle Pardo Bazán, 26-28 08204 Sabadell (Barcelona)

Telf. 937123897

tens algun dubte?

preguntes freqüents

En els cicles formatius que oferim s’expedeix el títol oficial del Departament d’Educació de la Generalitat.

Sí,  a l’escola apostem per donar una formació completament presencial. Això permet combinar la teòrica amb la pràctica amb orientació a través de l’experiència.
D’aquesta manera es fomenta la socialització a través de dinàmiques participatives i a agilitzar la resolució i consultes de l’alumnat.

Per accedir al cicle formatiu de grau mig cal tenir la ESO, prova d’accés a cicle formatiu de grau mitjà o una altre cicle formatius de grau mitjà.

En cas de voler accedir al cicle formatiu de grau superior cal tenir el títol de batxillerat o equivalent. Prova d’accés a cicle formatiu de grau superior o simplement pas directe de grau mitjà a grau superior sense prova d’accés.

Per la resta de cursos professionals no hi ha un requisits mínims.

Sí, a l’escola treballem amb grup reduïts, això ens permet tenir una formació més propera.

Per afavorir a l’alumne, l’escola fa tutories personals i grupals, com a suport del nivell acadèmic, i en cas que es necessiti hi ha un equip psicopedagògic que col·labora conjuntament amb els professors per garantir un èxit acadèmic.

Els alumnes de cicles formatius han de fer un mínim d’hores pràctiques a les empreses per tal de completar els currículum de cada cicle.

Sí, l’escola rep regularment ofertes d’empreses per incorporar professionals dels diferents sectors dels cursos que impartim al nostre centre.

Amb tots els cursos i especialitats et preparem pel món laboral.

El professorat és expert en la matèria i està en actiu fora de l’escola. És un equip docent que està actualitzat i en formació constant en el món laboral actual.

L’escola programa activitats fora de l’escola que amplia la formació del cicle i ajuden al desenvolupament d’aprenentages dels alumnes.

Des de l’escola t’assessorem i t’ajudem amb totes les gestions per sol.licitar una de les Beques Oficials del Ministeri d’Educació i Ciència.

Més del 75% del alumnes sol.licitats aconseguiexen la beca del MEC.

CatalanSpanish