Cursos de Perruqueria

Actualment, les professions d’imatge personal estan reconegudas i consolidades i adaptades a les necessitats socials.

 

Formació i Cursos de perruqueria

forma't com a perruquer/a professional

Una formació completa que et permetrà tenir els
coneixements necessaris per dominar les tècniques i aplicar els tractaments de pentinats, coloració, tallats, l’estil i les tendències de cada moment i adaptar-los a cada client/a.

Temps de durada

2 anys

Suport del nostre equip
Horari

Dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h

Certificat al finalitzar

Tècnic/a en Perruqueria

cursos técnic/a en perruqueria

TÈCNIC/A EN PERRUQUERIA

(Formació presencial)

Horari
Dilluns a Divendres
9:00 a 13:00h

Durada

2 anys

Titulació

Tècnic/a en Perruqueria

Contingut del curs

Objectius

  • Adquirir els coneixements i les tècniques necessàries per accedir al mercat laboral

Destinataris

  • El programa informa et permet matricular-te sense condicionants de titulació prèvia.

Sortides professionals

  • Tècnic en perruqueria i centre de bellesa
  • Barber/a
  • Perruquer/a d’esdeveniments
  • Estilista de moda i televisió
  • Comercial de productes cosmètics del sector
La teva professora
Natalia Vidal

Natalia Vidal

Hola! Soc Natalia Vidal i seré la teva tutora en aquesta formació

Un cop finalitzat el curs amb èxit, a l’alumne se li lliurarà Títol privat per part de EFAB, Escola de Formació Professional Anna Buxó, Acreditant les hores i competències professionals adquirides durant el curs.

Les vostres opinions

Comentaris dels estudiants

Satisfets 96%
Ens recomanaries? 93%
Qualitat preu 88%
Tornaries a EFAB? 84%

Cursos de perruqueria - Val la pena anar a escola de perruqueria?

Vols ser perruquer, però no t’imagines la idea d’anar a escola durant anys?
Pot ser només vols afegir alguns coneixements nous a les teves qualificacions actuals, però tens poc temps. Sigui com sigui la teva situació, val la pena que et plantegis què pot oferir-te una escola de perruqueria i com pots aconseguir-ho, ja sigui muntant el teu propi negoci o acudint a un saló.

Cursos de perruqueria - Què es pot aprendre en una escola de perruqueria?

En molts països es necessita un certificat o un títol per a poder treballar com a perruquer. Hi ha diversos nivells de qualificació, des d’un certificat o formació bàsica fins a una llicenciatura i un màster. Els nivells de qualificació que es poden obtenir estan regulats individualment en cada país.
Hi ha països que els perruquers necessiten un certificat de perruqueria, mentre que els barbers necessiten un certificat de barber. I en uns altres, només es necessita una formació bàsica o un certificat per a ser perruquer o barber.
Hi ha diferències individuals en els requisits per a obtenir un títol. Per exemple, pots treballar i formar-te en una perruqueria o acudir a una escola de formació reconeguda i obtenir un títol bàsic. En tots els casos, rebràs un certificat oficial de qualificació, que pot donar-te l’experiència necessària per a treballar com a perruquer o barber professional.
Qualsevol persona que vulgui entrar en aquest camp laboral pot fer-ho. Pot obtenir la qualificació requerida i aconseguir un treball com a perruquer o barber professional, guanyant un bon sou i tenint unes perspectives de carrera il·limitades.

Cursos de perruqueria - Quins són els beneficis d'anar a una escola de perruqueria?

Ser un perruquer no sols consisteix a tallar pèl o fer determinats pentinats sinó a cuidar i influir en l’estil de les persones a més de vetllar per la seva estètica i imatge personal.
Aquí tens 7 avantatges d’estudiar en una escola per a ser perruquer/a:

1. Millorar el benestar de les persones.
Aquesta professió requereix habilitats per a millorar la imatge i cura personal del client, oferir-li recursos perquè se senti i percebi millor a través d’un pentinat, un tall, una tècnica o un tractament capil·lar determinat que pugui millorar la seva imatge.

2. Augmentar la creativitat.
Un perruquer/a pot inspirar-se per a crear infinitat d’efectes i looks que li permetran destacar sobre la competència i desenvolupar aquesta part més creativa.

3. Varietat de perfils.
Com a professional de la perruqueria pots treballar en centres i salons estètics però també en el sector audiovisual, com a assessor d’imatge personal, en esdeveniments, en el sector de la moda, servei a domicili, en centres de majors, hospitals, entre altres. Per tant, existeixen molts perfils de perruquer que et permetran versatilitat i varietat laboral.

4. Formació constant.
Aquesta és una professió que et permet i exigeix estar formant-te diàriament en noves tècniques, tractaments o tendències que et faran estar al dia per a oferir al client l’últim i millorar a la teva competència.

5. Ser el teu propi cap.
Les possibilitats d’emprendre dins del camp de la perruqueria i l’estètica són àmplies. És molt comú muntar el teu propi negoci i convertir-te en emprenedor i per tant tenir un nom propi en el sector, aconseguir més ingressos i tenir major projecció i creixement professional per al teu futur.

6. Contacte amb la professió.
Durant el procés d’estudi i aprenentatge per a ser perruquer comptaràs amb una formació molt pràctica i en constant contacte amb empreses del sector on realitzar pràctiques professionals per a posar en marxa l’après i adquirir experiència laboral.

7. Múltiples serveis.
Com a professional d’aquest camp, a més dels típics serveis de rentar o tallar pots oferir altres com per exemple manicura o pedicura, serveis especials per a esdeveniments, noces, maquillatge o procediments més avançats amb tints, queratina o tallades de cabells especials o amb noves tècniques.

CatalanSpanish