Cursos PER Barcelona

Som la teva Escola de Formació Nàutica a Sabadell

Els teus Cursos PER Barcelona

Titulació nàutica oficial

T’agrada navegar? Tria el teu pròxim títol i navega per la mar dels teus somnis amb els nostres cursos de nàutica.

El teu professor de Nàutica - Cursos PER Barcelona

Cusos-nautica-efab

Eduardo combas

Pilot de la Marina Mercant. Ha navegat en petroliers, bulkcarriers i vaixells de càrrega general pel Mediterrani, Atlàntic Nord i Pacífic.

Des dels anys 90 practica la navegació d’esbarjo habitualment a bord del seu veler. Compagina la activitat professional de consultor d’Operacions i Seguretat amb l’activitat didàctica de la nàutica.

Cursos PER Barcelona-Títol (PNB)

Patró de Navegació Bàsica (PNB)

Preu: 140€ / Curs teòric

Contingut del curs

Si vols tenir una titulació de patró i portar motos d’aigua sense limitacions, aquest és el teu títol.

Autoritza a governar embarcacions de motor de fins a 8m d’eslora, fins a 5 milles de la costa i totes les motos d’aigua. Per a la seva obtenció s’ha de superar un examen teòric, realitzar 4h pràctiques de radiocomunicacions i 8h pràctiques de navegació a motor.

L’edat necessària és de 18 anys o 16 amb autorització paterna/materna.

El curs teòric presencial consta de 10h inclosa una classe de dubtes abans de l’examen.

Màx. 8 m d’eslora

Edat mínima 18 anys o autorització

Totes les motos d’aigua

Cursos PER Barcelona-Títol PER

Patró d’Embarcacions d’Esbarjo (PER/PEE)

Preu: 235€ / Curs teòric

Contingut del curs

El títol de Patró d’Embarcacions d’Esbarjo (PER/PEE) autoritza a governar embarcacions a motor de fins a 15m d’eslora, fins a 12 milles de la costa i navegació interinsular.

També autoritza a governar totes les motos nàutiques sense limitació de potència. Per a la seva obtenció s’ha de superar un examen teòric, realitzar 8h pràctiques de radiocomunicacions i 16h pràctiques de navegació.

L’edat necessària és de 18 anys.

El curs teòric presencial consta de 10h inclosa una classe de dubtes abans de l’examen.

Màx. 15 m d’eslora

Edat mínima 18 anys

Totes les motos d’aigua

Es van complir les expectatives?

comentaris dels estudiants

Satisfets 96%
Ens recomanaries? 93%
Qualitat preu 88%
Tornaries a EFAB? 84%

Cursos PER Barcelona: què es pot aprendre?

Encara que no nedis en l’aigua, hi ha molts treballs que requereixen coneixements i experiència nàutica, per exemple, si estàs en el camp marítim, ja sigui per a la Guàrdia Costanera o treballant en vaixells o en un museu marítim, pots utilitzar aquesta experiència treballant en un vaixell per al teu benefici.
Treballar en un vaixell pot ser rellevant per a treballs d’enginyeria marina, biologia marina i conservació marina. Mentrestant, aquestes certificacions poden ajudar en treballs que no estan en la indústria marítima.
Si treballes en una oficina i necessites saber com dibuixar amb una regla, hi ha coses que pots aprendre en un viatge amb vaixell que són tècnicament aplicables als negocis en l’oficina, igualment pot passar en el camp nàutic. Vet aquí un cop d’ull a alguns programes de certificació nàutica.

Cursos PER Barcelona: Tipus de titulacions nàutiques

• En primer lloc, hi ha cursos per a persones que volen obtenir simplement un certificat de patró d’embarcacions d’esbarjo (PER), també conegut com a certificació de seguretat en la navegació.
Aquest curs és el més demandat, ja que no requereix cap llicenciatura prèvia, es tracta d’una formació simple, un examen tipus test i pràctiques en un centre nàutic homologat com la nostra escola.

Aquesta certificació et prepararà per a la navegació en vaixells de fins a 15 metres d’eslora de qualsevol embarcació, tant de motor com de vela.

Segons la Guàrdia Costanera, actualment hi ha 13 cursos nàutics per a aquest certificat, amb alguns que estan disponibles en diversos idiomes.
La certificació recreativa és per a persones que no tenen una llicència d’operador de transport d’embarcacions comercials, per exemple, capitans i primers oficials de petites embarcacions de pesca o velers.

• El segon tipus de curs nàutic és per a persones que volen convertir-se en capità d’un vaixell comercial, però hi ha alguns requisits per a la certificació recreativa que una persona pot no necessitar per a la llicència d’operador comercial.

Per a obtenir una certificació recreativa, cal fer un curs i aprovar un examen, mentre que la llicència d’operador comercial requereix un mínim de dos anys d’experiència. Per a obtenir la llicència, cal fer un curs i aprovar un examen.

Cursos PER Barcelona: La utilitat

Si estàs interessat a entrar en una companyia naviliera i treballar en un vaixell, fer un curs de patró de vaixell d’esbarjo és una bona idea per a aconseguir un treball en el sector.
Si la persona només està interessada a navegar i obtenir un certificat, llavors és tot el que necessita. Si estàs realment interessat a ser capità del teu propi veler o vaixell de motor, llavors aquesta titulació és excel·lent, no és necessari arribar a ser capità, sinó que també et serveix per a ús personal.
Hi ha molta gent que vol dedicar-se a la indústria marítima i convertir-se en capità, és un perfil de persona molt específic per a aquest treball. Si encaixes amb aquest perfil, pensa en quins són els teus punts forts i en com els teus interessos es combinen amb les possibles carreres.
Troba el que t’agrada i troba un treball relacionat amb això que et faci feliç.

CatalanSpanish