Et donem la benvinguda al nou portal web de l’EFAB

cursos-de-formacio-professional-portatil

El nostre objectiu: Formar-te per al futur

L’objectiu d’aquest portal web i també del nostre blog és mantenir-te sempre actualitzat/a sobre totes les nostres formacions i novetats que anirem treballant i actualitzant a l’escola, mantenir-te al dia sobre nous cursos de formació professional, esdeveniments i activitats que anirem introduint, presències en fires d’educació, participació en esdeveniments formatius i col·laboracions amb empreses relacionades als sectors de les nostres formacions. Estaràs sempre informat perquè no se t’escapi cap novetat de la nostra Escola.

Més de 25 anys formant professionals

L’EFAB (escola de formació Anna Buxó) és la continuació de l’Escola Núria Vilella, centre de referència a Sabadell especialitzat en formacions professionals durant més de 25 anys.
Ara, l’EFAB es converteix en una nova escola de formació professional on podràs formar-te i actualitzar-te per al teu futur, no només en l’àmbit de la imatge personal, sinó també en l’educació Infantil i fins i tot en el món de la nàutica.
Disposem d’un cicle de grau superior d’Educació Infantil i un cicle de grau mitjà en Estètica i bellesa homologats pel Departament d’Educació.
Ens convertim en la teva escola nàutica a Sabadell, on també podràs obtenir titulacions oficials de navegació, com el PER i el PNB

Formació professional de qualitat a Sabadell

T’oferim una àmplia gamma de cursos professionals específics i la nostra idea és la implementació de noves formacions a curt termini.
Una Escola pionera a Sabadell, amb més de 15 tutors experts impartint classes i amb més de 200 alumnes inscrits actualment que estan formant-se per al futur.
Amb una metodologia única basada en el “learning by doing”, amb classes majoritàriament pràctiques i de grups reduïts on els nostres alumnes poden posar en pràctica totalment els seus coneixements que els portaran a incorporar-se al món laboral.
La nostra nova web serà una finestra informativa per a tot el que vulgui estar al dia de les novetats al voltant de la nostra escola.

També et convidem a seguir-nos a les nostres principals Xarxes Socials, FacebookInstagram  Youtube, on també t’anirem explicant totes les nostres notícies i novetats.
Moltes gràcies per ser aquí “El nostre objectiu del present és formar a la generació del futur “

Segueix-nos a les nostres xarxes socials

CatalanSpanish